Sztárok

Szuper helyes fotók a hercegi gyerekekről – Magdolna büszke lehet

A királyi család legkisebbjei már internetsztárok, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy fotóikért versenyeznek az emberek.

A télből a nyárba utazott XVI. Károly Gusztáv svéd király kisebbik lánya, Magdolna hercegnő a családjával. A férjével, Christopher O’Neill-lel, és két gyerekükkel, Leonore-ral és Nicholasszal egészen addig élvezték is a vakációt, amíg valaki fel nem ismerte őket, onnantól aztán mutogattak rájuk, fényképezték őket.

“Nem hagyták békén a gyerekeimet, ezért úgy döntöttem, hogy inkább magam osztom meg rólunk a képeket. Ha elkérte volna bárki is a fotókat, szívesen adtam volna” – mondta Magdolna hercegnő, akinek kisebbik gyereke csak alig néhány hónapos. 

Family time, sadly interrupted. What a pity we weren't just asked for photos, because here are some sweet ones.

Közzétette: Princess Madeleine of Sweden – 2016. január 20.

Egy királyi sarj persze ehhez hozzá van szokva, de lássuk be, neki is jár azért némi magánélet. Bár a kis hercegnőről és öccséről készült képeket elnézve voltak igen szép napjaik is, szerencsére hivatalos Facebook-oldalán Magdolna – vagy ahogy a hazájában ismerik, Madeleine hercegnő – meg is osztotta ezeket azokkal, akik követik őt az oldalán. Jól tette!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top