Sztárok

Íme az első fotók a kiszabadult Lagzi Lajcsiról

Szabadlábra helyezték Lagzi Lajcsit, aki lefogyva, de mosolyogva hagyta el a börtönt.

Lagzi Lajcsi vasárnap reggel elhagyhatta a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetet – ahol négy hónapot ült –, mivel a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg előzetes letartóztatását. Íme az első felvételek a frissen szabadult, vesztegetéssel és lopással gyanúsított mulatós zenészről, akit láthatóan megviselt a börtön:

MTI Fotó: Lakatos Péter
MTI Fotó: Lakatos Péter

A Budaörsi Járásbíróság szeptember 24-én rendelte el a Dáridó-király, Lagzi Lajcsi és két társa előzetes letartóztatását, akiket vesztegetés és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. Az ügy egyik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását még tavaly október 2-án megszüntette a törvényszék. Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top