Sztárok

Lagzi Lajcsit kiengedték a börtönből

Alaposan lefogyva, mégis mosolyogva lépett ki a börtön kapuin Galambos Lajos, aki négy hónapot töltött a rácsok mögött.

Családja várta a székesfehérvári büntetés-végrehajtás intézménye előtt a vesztegetéssel és lopással gyanúsított Lagzi Lajcsit vasárnap reggel számolt be a Bors. A mulatós zenész négy hónap után térhetett haza szeretteihez, mivel a bíróság pénteken döntött úgy, hogy megszünteti az előzetesben ülő énekes letartóztatását.

Az elmúlt 125 nap alatt 15 kilót fogytam, ez idő alatt ötszázszor motoztak meg. (…)  Az éjszakák különösen nehezen teltek. Mindent megpróbáltam annak érdekében, hogy legalább egy keveset tudjak aludni, így saját zoknimból varrtam alvószemüveget” nyilatkozta a Blikknek Lagzi Lajcsi, akit bulival vártak.

A Budaörsi Járásbíróság szeptember 24-én rendelte el Lagzi Lajcsi és két társa előzetes letartóztatását, akiket vesztegetés és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. Az ügy egyik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását még tavaly október 2-án megszüntette a törvényszék. Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top