2017. 03. 30. Zalán
2016. 01. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Dal 2016: Freddie az egyik legnagyobb esélyes

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Freddie-t a dalverseny nagy díjvárományosának tekintik. A nézők már most imádják a különleges, füstös hangú énekes dalát.

Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) toronymagasan, összesen 42 ponttal jutott tovább A Dal 2016 első elődöntőjéből a Pioneer című dalával. A kritikák szerint a fülbemászó dal úgy kezdődik, mintha egy Bond-film betétdala lenne, de aztán beindul, és megmutatja popos mivoltát. A négy zsűritagtól 9-9-9-7 pontot kapott, a közönségtől pedig 8 pontot.

Frenreisz Károly szerint Freddie, akit a dalverseny nagy díjvárományosának tekintenek, született tehetség. Viszont arra hívta fel az énekes figyelmét, hogy túl sokat tartja csukva a szemét az előadás közben, miközben nagyon fontos a szemkontaktus a közönséggel (s miközben ezt mondta Frenreisz, levette a műsor alatt is folyamatosan hordott napszemüvegét).

Pierrot úgy vélte, a dalszöveg korrekt, átgondolt munka, Freddie pedig „matrózhang apollói testtel”. A szőrös szívű zsűritag egyedül azt kifogásolta Freddie produkciójában, hogy az énekes nem tudta végig lekötni az ő figyelmét (ellentétben a női nézőkkel – jegyezte meg Tatár Csilla), s gyúrhatna még egy kicsit a karizmára.

MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor

A nézők egy része azonban már most a májusi stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválra küldené Freddie-t, meg sem várva a további két elődöntő produkcióit: „Freddie mehet is Svédországba, nem kell tovább húzni itt a dolgot!”, „Csak imádni lehet! Ez a dal egy egészen más dimenzió, mint az első elődöntő többi fájdalmasan gyenge produkciója!”, „Válogató nélkül kellene téged küldeni!”, „Kint a helyed, hogy képvisel hazánkat.”, „Ha nem őt küldjük, akkor inkább ne is küldjünk senkit!", „Minden eddigi Dal legerősebb előadása és hangja! Ez maga A dal!”, „Magasan a legjobb és még élvezet is!” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a közösségi oldalakra Freddie produkciója után.

Freddie előadását itt nézheted vissza.

Címkék: A Dal 2016 freddie
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
A Dal 2016: Freddie az egyik legnagyobb esélyes