Sztárok

A Dal 2016 miatt utazott haza Király Viktor Amerikából

Király Viktort a Voice színpadán már elérte a világsiker, most visszatért néhány napra Magyarországra, hogy A Dal 2016-as első elődöntőjén lépjen fel.

Király Viktor most szombaton lép fel először úgy A Dal színpadán, hogy nem versenyzőként, hanem sztárvendégként szórakoztatja a közönséget. A Dal zenei versenye igazi szakmai megmérettetés. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az első elődöntő sztárfellépője. Mindkét alkalommal, amikor bekerült egy-egy dalom a műsorba, imádtam magát a versenyt és a kihívást. Az idei fellépőknek azt üzenem, hogy merjenek nagyot álmodni, mert csupán kitartás kell a célok eléréséhez” – nyilatkozta Király Viktor A Dalban való szereplése kapcsán.

2014-ben így versenyzett Király Viktor A Dalban:

A megújult műsorban már az első elődöntőben is rengeteg újdonság lesz, amit Király Viktor fellépése fog megkoronázni. A Dal 2016 műsora január 23-án, szombaton 19:40-kor kezdődik a Duna TV-n.

 Olvass még A Dal 2016-ról!

A Dal 2016 miatt utazott haza Király Viktor Amerikából

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top