Sztárok

Tatár Csilla: huszadrangú az, hogy velem mi van

Tatár Csilla legnagyobb álma teljesült kisfia, Milán Ruben érkezésével, és most úgy érzi, semmi más nem érdekli, csak a családja.

Tatár Csilla november közepén adott életet kisfiának, aki azóta minden pillanatát bearanyozza. A Dal háziasszonya, Tatár Csilla azóta nem volt képernyőn, és már a szülés előtt is inkább csak saját magával és a babával foglalkozott, hogy minden a tervek szerint alakulhasson. Tatár Csilla nemrég saját blogjában vallott szüléséről, ahol leírta, hogy körülbelül 20 kilót hízott, de ez őt egyáltalán nem zavarja.

A Best magazinnak most elmesélte, hogy 15 kilótól már megszabadult, szinte azonnal, de egyáltalán nem törődik most azzal, hogy kinek mi tetszik, vagy nem tetszik rajta. Teljes erőbedobással a családjára koncentrál.

5 perc alvás is alvás. Ülve is. 🙂 #milanruben #ilovemyson

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. január 8.

“Sokkal érzékenyebb lettem, könnyebben meghatódom, gyakrabban szöknek könnyek a szemembe, huszadrangúvá vált, hogy velem mi van. Azzal sem nagyon foglalkozom, hogy mit mutat a mérleg, vagy hogy milyen a frizurám. Amióta Milán megszületett, egyszer jutottam el fodrászhoz, és bevallom őszintén, ez nagyon jót tett a lelkemnek” – mondta a magazinnak Tatár Csilla, aki hozzátette, hogy a szoptatás miatt szénhidrátot eszik szénhidráttal.

“Nem sokat alszom, eddig három óránál többet egyhuzamban még nem sikerült, de számítottam rá, hogy ez így lesz. Szerencsére, jól bírom a strapát.”

Tatár Csilla és párja egyébként azt tervezi, hogy amíg a műsorvezető A Dal színpadán lesz, addig férje, Balázs vigyáz a kicsire. “Hat szombaton keresztül most a műsorra is koncentrálnom kell, de attól nem félek, mi lesz Milánnal az élő show-k alatt. A férjemmel elhatároztuk, hogy ez a pár óra az övé lesz. Balázs tökéletesen helytáll, profi a pelenkázásban, és kiválóan fürdet, tudom, hogy nyugodtan dolgozhatok majd.”

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk Nektek! 🙂 Milán&Csilla #milanruben #xmas #love

Közzétette: Tatár Csilla – 2015. december 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top