2017. 08. 18. Ilona

Ma esély van Lagzi Lajcsi szabadulására

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ma, január 22-én kell döntenie a bíróságnak, hogy Lagzi Lajcsinak továbbra is börtönben kell-e maradnia, vagy akár házi őrizetet kaphat.
2016. 01. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A vészesen lefogyott Lagzi Lajcsi ügyében ma kell döntenie a bíróságnak arról, hogy továbbra is börtönben tartják-e, vagy végre hazamehet családjához. Lagzi Lajcsi ugyanis szeptember 24-én került előzetesbe, miután a rendőrség nyomozást indított ellene, illegális gáz- és áramvételezés, valamint vesztegetés gyanújával. Ezt azonban októberben, három hónappal meghosszabbították, így legkésőbb ma kell eldönteni, hogy Lagzi Lajcsi valóban akár húsvétig börtönben maradjon-e.

A Story magazinnak nyilatkozó dr. Fröhlich Krisztián a napokban elmondta, Lagzi Lajcsi nagyon nehezen viseli a börtönben töltött mindennapokat, zenéléssel, olvasással üti el az időt. Mivel kapott egy szintetizátort, több új dalt is írt, de a Megreccsen a szív című nótával nyerte el sokak elismerését a börtönrácsok mögött. Gyermekeit az elmúlt három hónapban csupán havi egyszer láthatta, feleségét pedig utoljára a letartóztatáskor.

Ma esély van Lagzi Lajcsi szabadulására

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus