Sztárok

Kiengedik Lagzi Lajcsit: ekkor szabadul

Budapest Környéki Törvényszék legfrissebb közleménye szerint az előzetes letartóztatást nem hosszabbítják meg Lagzi Lajcsi ellen – írja a Bors.

A Bors információi szerint Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönből. A Budapest Környéki Törvényszék által írt közleményben ez áll:

“A mai napon, 2016. január 22-i, a Budaörsi Járásbíróság a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának meghosszabbítására irányuló ügyészi indítványt elutasította. A bíróság megállapította, hogy a gyanúsítottak vonatkozásában az előzetes letartoztatásnak az általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai – a bizonyítás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye – a nyomozás jelen stádiumában relevanciájukat már olyan mértékben elvesztették, hogy azok a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának további meghosszabbítására már nem adnak alapot. A gyanúsítottak előzetes letartóztatása 2016. január 24. napjával szűnik meg.”

Így tehát a vészesen lefogyott Lagzi Lajcsi végre találkozhat családjával, és magához ölelheti hónapok óta nem látott feleségét.

Kiengedik Lagzi Lajcsit a börtönből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top