Sztárok

Gombos Edina anyósa most látta először unokáját – fotó

Gombos Edina anyósa egyedül érkezett Floridába, hogy meglátogassa legkisebb unokáját, Matteót, akit most látott először.

Gombos Edináék amerikai életét és távollétét már egészen kezdjük mi is megszokni, most a napokban pedig egy szívszorítóan boldog pillanatot is átélhetett a család, erről mesélt az Aktív egykori műsorvezetője a Best magazinnak.

“Anyósomat nagyon meghatotta a találkozás. Remegett, levegő után kapkodott, alig tudta a sírást visszatartani, amikor a kezébe adtuk Matteót” – idézte fel Gombos Edina a magazin riportjában, amelyből kiderült, hogy a nagypapa nem tudta elkísérni a spanyol állampolgárságú nagyit, így ő még soha nem is látta a kicsit.

“Nagy bánatunkra az apósom, az idősebb Alberto továbbra sem láthatja az unokáit, mivel ő kubai, és egyelőre nem utazhat az Egyesült Államokba. A hétéves nagylányunkkal is csak kétszer találkozott” – mesélte a sportos Gombos Edina, aki anyósa első reakcióját le is fotózta és fel is töltötte a közösségi oldalra. Nagyon megható a fotó. 

A kubai nagymama első találkozása Matteoval. ❤???? Az unokázás legmeghatóbb pillanatairól a Bestnek meséltem…

Közzétette: Edina Gombos – 2016. január 22.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top