Sztárok

Sokkolta a focista exét Dukai Regina feltűnése

Bonyolódik a helyzet Dukai regina és új szerelme, Batik Bence körül – írja a Bors.

Tegnap jelent meg a sajtóban, hogy Dukai Regina egy nála 10 évvel fiatalabb focistával jár. Batik Bence volt barátnőjét meglepte a hír, hiszen alig 10 napja még ő ápolta a focistát.

“Bence és Virginia négy évvel ezelőtt jött össze, és való igaz, a lány néhány hete kiadta a labdarúgó útját, de nem távolodtak el egymástól. Olyannyira nem, hogy alig tíz nappal ezelőtt, amikor Bencét megműtötték, ő volt az, aki három napot vele töltött a kórházban. Igaz, akkor még fogalma sem lehetett arról, hogy igazak azok a pletykák, amelyekről korábban már hallott ugyan, de amiket a párja tagadott. Bence és Regina ugyanis állítólag már november óta találkozgatott, a bili azonban csak az elmúlt héten borult ki.Virginia ugyanis váratlanul érkezett látogatóba a focistához, és legnagyobb meglepetésére női holmikba botlott. Nem maradt sokáig titok előtte: Dukai Regina járt abban a szerelmi fészekben” – mondta el egy neve elhallgatását kérő személy a Borsnak.

“Hideg zuhanyként ért a hír, de nem akarok nyilatkozni” – zárta rövidre Batik Bence exbarátnője.

Dukai Regináról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top