2016. 05. 25. Orbán

Sztárok

Psota Irén szívinfarktust és tüdőgyulladást kapott a kórházban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Psota Irén combnyaktöréssel került kórházba, ám ott fokozódott a baj: szívinfarktust és tüdőgyulladást kapott.

Psota Irént combnyaktöréssel vitték be a kórházba hetekkel ezelőtt, miután otthona fürdőszobájában elcsúszott. Régebben igen kevesen úsztak meg egy ilyen balesetet, mostanában azonban már jobb kezelést, ellátást lehet biztosítani a betegnek. Ha hamar észreveszik a bajt, antibiotikummal jól kezelhető, egy speciális sínnel pedig pár nap után akár már járhat is az érintett, így nem kell sokáig ágyban maradnia. Ám Psota Irénnél további bajok jelentkeztek a kórházban, ennek ellenére szerencsére már otthon lábadozhat – írja a Blikk.

„Úgy tudom, a körülményekhez képest jól van, másképp haza se engedték volna a kórházból. Fantasztikusan bírja a nehézségeket, úgy hallottam, jó esélyei vannak rá, hogy teljesen felépül. A kórházban egyébként infarktusa is volt, sőt egy tüdőgyulladást is elkapott, miután megoperálták a combnyaktörését. Hihetetlen, mi mindent kibír!” – mondta a lapnak a színésznő egyik kollégája.

A híreket Psota Irén házvezetőnője is megerősítette. „Sok szörnyűségen vagyunk túl, de Irén szerencsére már jobban van. Kis segítséggel a járás is megy neki. Szerintem tavasszal a Duna-parton fog már sétálni!” – mondta el Marika, aki a kórházban is mindennap a művésznő mellett volt.

Címkék: kórház Psota Irén
Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk