Sztárok

Vajna Tímea prostiszerepre keres lányokat

Vajna Tímea cége keresi a szereplőket az új magyar, államilag támogatott filmhez – írja a Bors

A támadások kereszttüzébe kerülő Vajna Tímea cége is részt vállal egy, az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 897 millió forintos támogatását elnyert film elkészítésében. Kondor Vilmos Budapest noir című sikerkönyvének filmes feldolgozásáról van szó, a forgatás a tervek szerint februárban kezdődik áll a Borsban.

A produkció Vajna Tímea cégével is szerződött, ugyanis Vajna Tímea vállalkozása, a Universe Management szereplőket biztosít a filmhez. A Facebook-oldalukon tettek közzé egy felhívást, amely szerint 18–35 év közötti nők jelentkezését várják, egy 1930-as években játszódó magyar film bordélyjelenetéhez. A hozzászólásokból kiderül,  hogy kurtizánokat keresnek, ám hogy pontosan milyen feltételeknek kell megfelelni, és hogyan, milyen ruhában kell megjelenni a válogatáson azt egyelőre nem tudni.

Vajna Tímea prostiszerepre keres lányokat

A Magyar Nemzeti Filmalap korábbi sajtóközleménye szerint az 1936-ban Budapesten játszódó bűnügyi történet filmes adaptációjának rendezője Gárdos Éva, vezető producere pedig Kemény Ildikó lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top