Sztárok

Ilyen volt Janicsák Veca szülése, mesélte a büszke nagypapa

Janicsák Veca édes kislánya, Emma néhány hete jött a világra, amit az énekesnő saját közösségi oldalán adott a nagyvilág tudtára. Most a büszke nagypapa, Janicsák István avatott be néhány dologba.

Janicsák Veca Emma nevű kislányáról a legcukibb fotót posztolta, tudatva ezzel néhány héttel ezelőtt, hogy a kicsi épen és egészségesen a világra jött. Korábban már volt róla szó, hogy Janicsák Veca és párja össze is házasodnak, de ezt a kicsi érkezése utánra halasztották.

Janicsák Veca egyébként többször említette, hogy nem fog beleszólni Emma életébe, hiszen külön kis élete lesz, majd eldöntheti, hogy szeretne-e kilépni a rivaldafénybe vagy sem. Mi azért nagyon szeretnénk néhány cuki fotón újra látni a kicsit, reméljük, így lesz. 

Most a hvg.hu-nak mesélt Janicsák István a szülés körülményeiről és lánya hogylétéről, valamint arról, hogy Janicsák Veca nagy álma teljesült azzal, hogy végre Emmát a kezében tarthatja.

“A Veca, ahogyan ezt az egész dolgot kezelte, az ő maga. Azt mondta, hogy ha összevissza teszünk ki mindent, akkor az embereket bele lehet zavarni, és nem az igaz jelenik meg rólunk. Most ő úgy csinálta, hogy megszülte a kisbabát, és mivel nem volt könnyű ez az egész ugye ő két-három napig lábadozott, a gyerek nem indult be, nem akart az elején szopni, ezért csinált egy háromnapos laufot, és akkor tette közzé a közös fotót!” – mesélte István.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top