Sztárok

Mariah Carey bikiniben – láthatod, fogyott-e

Az ünnepek alatt készült fotókon úgy tűnt, mintha Mariah Carey lefogyott volna. Most a bikinis képeken látszik a valóság.

Akkor sokan tippelgettek, vajon 25 kilót adott le Mariah Carey, vagy egyszerűen csak jó a fotósa? Most viszont már határozottan látszik az eredménye az életmódváltásnak. Legalábbis a St. Barth szigetén készült fotókat elnézve azt kell mondanunk, hogy laposabb lett az énekesnő hasa, keskenyebb a karja, és kezd látszani a kulcscsontja.

http://mariahcareydaily.tumblr.com/post/137572301502/mariah-carey-spotted-in-st-barth-on-january-17

Mindezt pedig a párjának, James  Packernek köszönheti. A milliárdos ugyanis mindenhová magával viszi a szakácsát, aki pedig azt készíti el Mariah Carey-nek, amit a sztár akar.

Mariah Carey bikiben - láthatod, fogyott-e

“Mariah nem akar semmit sem jobban annál, mint hogy James felesége legyen. James pedig odáig van érte, ugyan azt mondja, hogy a kilók nem számítanak neki, Mariah szerint akkor van nagyobb esélye megtartani a férfit, ha jobban formába hozza magát” – idézte az egyik ismerőst a Close.

Mariah Carey bikiben - láthatod, fogyott-e

Az énekesnő kétségtelenül jól lefogyott, elég, ha összehasonlítjuk a nyáron készült képeket a mostaniakkal. 

2015 augusztus - 2016 január
2015. augusztus – 2016. január

Ennek ellenére azt kell mondani: vannak róla megjelent fotók, amiket azért alaposan retusáltak, nem csoda, ha sokan kételkedtek abban, tényleg fogyott-e a sztár.

#sunset #pondebeach #islandlife

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top