Sztárok

Berkiék hazugságán és luxusutazásán hőbörögnek

Egy ártatlannak tűnő képet posztolt Berki Natasáról az édesanyja. Rögtön megkapta a magáét a rajongói oldalán.

Hódi Pamela egy repülőútról tett fel képeket, csak mert szerette volna elmondani, mennyire jól bírta a kislánya az utazást.

“Hercegnő utazik❤❤❤ szerencsére nagyon-nagyon ügyesen bírta a repülést! A légörvényben is hangosan nevetett, annyira élvezte. Persze tartottam attól, hogy félni fog avagy nyűgös lesz, de kellő felkészüléssel minden problémamentesen megoldható! Játék, nyunyó- cumi, tablet, mese, váltóruha, sok-sok beszélgetés na meg persze Apa & Anya” – írta Berki Natasáról az édesanyja.

Hercegnő utazik❤️❤️❤️ szerencsére nagyon-nagyon ügyesen bírta a repülést! A légörvényben is hangosan nevetett, annyira é…

Közzétette: Hódi Pamela – hivatalos oldal – 2016. január 19.

Gyorsan érkeztek a hozzászólások, elsőként azért, mert lehetetlen volt nem észrevenni, hogy Berki Krisztián lánya nem a turistaosztályon utazik.

Berkiék hazugságán és luxus utazásán hőbörögnek

A kommentelők tippeltek, hogy vajon milyen luxusgépen repül a család, de jól értesültek kijavították őket, mondván ez nem valami extra járat, még csak nem is az első osztály, hanem így néz ki a business osztály egy átlagos tengerentúli járaton.

Itt azonban nem álltak le a megjegyzések, mert többen nem tudtak elmenni a tény mellett: Berki Amerikába költözése csak kamu volt. A megértőbbek nyugtázták, hogy ez valószínűleg csak az Édes élet műsor forgatókönyve volt, míg néhányan hazugnak nevezték Berkit, amiért ekkora cirkusszal hagyta itt az országot.

Berkiék hazugságán és luxus utazásán hőbörögnek

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top