Csipkebugyiban jógázik Alec Baldwin felesége

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A jóga népszerűsítéséből tényleg kiveszi a részét Alec Baldwin felesége. Hilaria most is megmutatja, bárhol, bármiben lehet gyakorolni.
2016. 01. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Éppen főzés közben, a konyhában, egy szál csipkebugyiban és pólóban támadt kedve kézen állni Alec Baldwin feleségének. A szülés után Hilaria Baldwin napi 5 perc edzéssel fogyott le, és erről rendszeresen beszámolt, amivel rengeteg új követőt szerzett magának. Most pedig újabb útmutatót osztott meg a jógaoktató azokkal, akik eredményt akarnak elérni.

„Arról vagyok közismert, hogy furcsa dolgokat csinálok, furcsa helyeken és furcsa öltözetben... ezt kíváncsiságnak és játékosságnak hívják” – írta Hilaria Baldwin, majd hozzátette, hogy ő a tanítványait is arra ösztönzi, ne hallgassanak a fejükben lévő hangokra, amelyek azt mondják, hogy kínos a bukás.

„Játékossággal és kitartó gyakorlással szinte bármit elérhetsz. Én is elbukom (milliószor) és vesztek rajta minden alkalommal. A kíváncsiság nem öl meg, és ezt ötvözöm elővigyázatossággal és kellő koncentrációval, nem pedig vakmerőséggel.”

Csipkebugyiban jógázik Alec Baldwin felesége

 

A jógaoktató jelenleg receptes könyvön dolgozik, amelyben a receptek mellett életmódtanácsokat is ad, állítólag már most nagy rá az érdeklődés.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus