Sztárok

Liptai Claudia ezért féltheti Pankát Gesztesitől

Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám életét is megnehezíti, hogy Gesztesi Károly ennyire kiszámíthatatlanul viselkedik, a legnagyobb vesztese a dolognak azonban mégis Panka lehet – írja a Napi Ász.

Egyfajta apafiguraként van jelen az édesanyját édes szavakkal ápoló Gesztesi Panka életében Liptai Claudia új párja, Pataki Ádám. A Napi Ász szerint azonban Gesztesi Károly zavaros viselkedése nehéz helyzet elé állítja az eddig nyugodt családot.

A kialakult helyzetben egyre több olyan feladat hárul Ádámra, amelyben apaként kell helytállnia, hiszen már egy fedél alatt él a mindig dögös Liptai Claudiával és kislányával, Pankával. Ez azonban semmilyen felfordulást nem okoz egyikőjük életében sem, hiszen remekül kijönnek egymással. A Napi Ász szerint megkérdezett pszichológus azonban azt állítja, hogy Liptai Claudia boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolata nincs negatív befolyással a kislányra, édesapja, Gesztesi Károly kiszámíthatatlan viselkedése azonban megzavarhatja.

“A klasszikus édesapai feladatokat sosem fogja átvenni az édesanya új párja. Egy gyerek számára nem feltétlenül bizarr az édesapja viselkedése, ugyanis nem felnőtt fejjel gondolkodik, próbálja az apa kiegyensúlyozottabb oldalát látni. Viszont az komoly zavart okozhat benne, hogy Gesztesi teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik” – mondta a pszichológus.

Liptai Claudia ezért féltheti Pankát Gesztesitől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top