Sztárok

Mindenki a 70 éves Helen Mirren ruháját akarja

A Critics' Choice Awards bevonulásán szebbnél szebb ruhákat viseltek a sztárok. Helen Mirren öltözéke azonban mindent vitt.

Az, hogy Helen Mirren 70 évesen is bomba nő, aki minden hivatalos rendezvényen messze a legelegánsabb, lassan már felesleges is mondani. A színésznő a Cristics’ Choice Awardson is tündökölt, a ruhájáért pedig egyenesen odáig voltak a kollégái és az újságírók is, többek között a folyton kritizáló Perez Hiltont is sikerült elbűvölnie a brit sztárnak.

Mindenki a 70 éves Helen Mirren ruháját akarja

“Nem gondoltam, hogy ekkora feltűnést keltek a ruhával, de szerintem is mutatós darab” – mondta Helen Mirren, aki a virágos fekete-fehér ruhájához a szokásához híven kevés kiegészítőt viselt. Egyedül talán a szőrös táskája az, ami meglepő volt.

Mindenki a 70 éves Helen Mirren ruháját akarja

A 70 éves Helen Mirren büszke arra, hogy sokan példaképnek tekintik. “Nem kell elhagynia magát egyetlen nőnek sem, a kor nem mentség. Nem akarok fiatalabbnak látszani annál, mint ami vagyok, hanem azt szeretném, ha lenyűgöznék mindenkit a nőiességemmel, függetlenül a koromtól” – mondta korábban a színésznő az InStyle magazinnak

Mindenki a 70 éves Helen Mirren ruháját akarja

A videóra kattintva megnézheted, hogy a díjátadó előtti bevonuláson a fotósok alig akarták továbbengedni Helen Mirrent:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top