Sztárok

Férje után testvérét is gyászolja Celine Dion

Még csak két napja veszítette el férjét Celine Dion, de szombat délután imádott testvére, Daniel Dion is meghalt.

Alig hogy Celine Dion férje, René Angélil csütörtök hajnalban elhunyt, az énekesnőt újabb sokk ért. Elveszítette 59 éves testvérét is, akinek hasonlóan férjéhez, torok-, agy- és tüdődaganata volt – írja a Daily Mail. A férfi ugyan már hosszú ideje betegeskedett, mégis felfoghatatlan fájdalom a család számára, hogy egy héten belül két szerettüket is elveszítsék.

A napokban Celin Dion húga úgy nyilatkozott, hogy Daniel állapota egyre rosszabb, már csak napjai lehetnek hátra. A férfi szombaton egy montreali kórházban hunyt el családja körében. A People magazin értesülései szerint azonban a férjétől is fájdalmas búcsút vevő Celin Dion nem Montrealban tartózkodott a testvérével, hanem Las Vegasban, ahol férje temetését intézi, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy ugyanabban a montreali bazilikában tartsák a búcsúztatását, amelyben Céline-nel örök hűséget fogadtak egymásnak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top