Sztárok

Celine Dion: erősnek kell lennem, a családért

Celine Dion férje két nappal 21. házassági évfordulójuk után hunyt el. Az utolsó közös fotójukat a People közölte.

Celine Dion férje hosszú betegség után elhunyt. Az énekesnő már mesélt korábban René Angélil küzdelmes harcáról a gégerákkal, és családja megpróbáltatásáról is a People magazinnak.

“Összetörtem, mikor megtudtam, hogy újra nagy a baj. Nem tudtam elképzelni, hogyan folytatom majd, ha esetleg bekövetkezik az, amitől rettegünk. De néhány óra múlva rájöttem, hogy én nem lehetek gyenge. Nekem erősnek kell lennem és mindenben támaszt nyújtani a férjemnek, aki társam volt egy életen át” – mondta korábban Celine Dion, aki férje utolsó kívánságáról is mesélt.

Celine Dion: Erősnek kell lennem a családért

René Angélilnél 1999-ben állapították meg először a rákot. Akkor a mindig bombázó Celin Dion két évre visszavonult, hogy mindenben férje mellett lehessen. A rák azonban nem tűnt el teljesen a férfi szervezetéből, 2013-ban újra megbetegedett, ezt a küzdelmet azonban csak látszólag nyerte meg egy időre. Később még agresszívabban tért vissza a betegség, amit már nem tudott leküzdeni.

Két nappal 21. házassági évfordulójuk után adta fel a férfi szervezete a küzdelmet. Celine Dion a 21 év előtti boldog napra egy fekete-fehér képpel emlékezett.

21 years today ???? 21 ans aujourd'hui ???? #tbt

Celine Dion (@celinedion) által közzétett fénykép,

Celin Dion 2014 márciusában visszatért a színpadra, akkor elmesélte, hogy férje nagyon szeretné, ha nem emésztené fel őt is a bánat, szeretné még utoljára színpadon látni, fellépés és éneklés közben. Akkor készült ez a kép is, ami a People szerint az utolsó közös fotójuk is egyben, amikor a nyilvánosságnak is megmutatták magukat, utoljára együtt.

Eric Ray Davidson / Trunk Archive
Eric Ray Davidson / Trunk Archive

“Sokkal erősebbek lettünk, mint azelőtt. Azt szeretné, hogy repüljek, hogy boldog legyek, hogy ne veszítsem el önmagam ebben a küzdelemben, de közben nagyon nagy szüksége van rám. Nekem pedig arra, hogy mellette lehessek” – mondta a visszatérő koncertek előtt.

“A zene a szenvedélyem. A férjem, a gyerekeim a családom viszont az életemet jelentik. A betegség nagyon kemény dolog. Ez nem valami olyan, amit megválaszthatsz magadnak. De amikor van időd tervezni, amikor látod, hogy mi fog történni, amikor megérted, hogy mi folyik épp körülötted, akkor minden napot tökéletesen megélsz. Nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő, meddig lehetünk együtt, ezért úgy döntöttünk, hogy jegyet váltunk az útra, és együtt megyünk végig rajta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top