Sztárok

Senki sem segít Bajor Imre bajba jutott özvegyén?

Bajor Imre mindig számíthatott a barátaira, mindig számíthatott azokra, akikkel több évtizedes barátság kötötte őt össze – írja a Blikk.

Bajor Imre özvegye árulja a fülei birtokot, ugyanis egyedül nem tudja fenntartani – írja a Blikk. A lap információi szerint másfél évvel a színész halála után a barátok közül már nem mindenki támogatja az özvegyet. “Ott van az a gyönyörű ház egy gyönyörű telekkel, aminek van értéke. Nem tudom, hogy miért és mennyiért adják, de nem tudok segíteni! Imin segítenék, de rajta már nem tudok” – nyilatkozta Koós János.

Heilig Gábor, Bajor Imre legjobb barátja azonban máshogy vélekedik, de a birtokkal kapcsolatban ő sem tud segíteni. “Az, hogy Ildikó eladja-e a házat, teljesen egyéni döntés. A barátok ott vannak Ildi mellett, így ha valamire szüksége van, mindig számíthat ránk: akár anyagi értelemben, sőt bármiben, ami az erőnkből kitelik” – mondta Heilig Gábor. 

Senki sem segít  Bajor Imre özvegyén?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top