Sztárok

Rockynak mond köszönetet Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője is részt vett a vasárnapi Golden Globe díjátadón. Öröme kettős volt: az élőben átélt siker mellett gyermekkori hősével, Sylvester Stallonéval is találkozott.

Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője is részt vett a vasárnapi Golden Globe-díjátadón. Öröme kettős volt: az élőben átélt siker mellett gyermekkori hősével, a Rocky szerepét megformáló Sylvester Stallonéval is találkozott.

Röhrig Gáza: a színész-költő nagy napja
Röhrig Gáza: a színész-költő nagy napja

A Golden Globe hivatalos Twitter-oldalán bukkant fel az alábbi vicces kis videó, amiben a 48 éves költő-színész Röhrig Géza a Golden Globe hivatalos Twitter-oldalán arról beszél, mekkora hatással volt rá gyerekkorában a Rocky Balboát megformáló Sylvester Stallone.

Most Röhrig Géza személyesen mondhatta el ezt a Creed – Apollo fiában hetedszer Rockyt játszó Stallonénak, aki alakításáért élete első Golden Globe-díját nyerte.

Röhrig elmondja, hogy kamaszkorában – amint az orrán látszik is – bokszolt, ebből eredően pedig legalább százszor látta a Rockyt. A sorozat első része meghatározó élménye volt, így nagyon örül annak, hogy személyesen köszönheti meg Stallonénak a hajdani élményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top