Sztárok

Damu Roland felesége tagadja a róla szóló pletykákat

Damu Roland várandósságának ötödik hónapjában lévő felesége korábban azt állította, volt elvonón, de ezt most tagadja – írja a Bors.

Ko­rábban az a hír járta, hogy Damu Roland felesége, Edina alkoholproblémákkal küzd, Damu Roland ezért elköltözött otthonról, mert nem bírta nézni, hogy a felesége magát és közös babájuk egészségét is veszélyezteti. Damu elmondása szerint a családdal közösen elvonóra vitték a nejét, sőt maga a nő is elmesélte a lapoknak, Edina most mégis azt ál­lítja, amióta terhes, alkoholprobléma miatt nem volt kórházban – írja a Bors. “Tüdőgyulladás-gyanúval voltam benn. Az elvonó és a pszichiátriai kezelés is hülyeség. So­ha nem ittam annyit, mint állították, nem volt olyan, hogy fél liter töményet megittam húzóra. Kislányunk lesz, ha az orvos nem nézett el valamit, de nevet még nem választottunk. Babonából még babakelengyét sem vásároltunk, majd a 7-8. hónapban. A baba egyébként az orvosi vizsgálatok szerint teljesen egészséges, most körülbelül tíz-tizenkét centis” – mondta a balesetet szenvedett Damu Roland felesége. 

Damu Roland felesége tagadja a róla szóló pletykákat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top