Dobó Kata hasonmásával indít új sorozatot a köztévé

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A köztévé képernyőjén folytatódik a Csak szex és más semmi című nagy sikerű mozifilm. A sorozatban látható lesz a legtöbb régi szereplő igen, de Dobó Kata nem.
2016. 01. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mintha csak a 15 évvel  ezelőtti Dobó Kata elevenedne meg – írja a Bors Mikecz Estilláról, aki a Csak színház és más semmi című produkcióban kapott szerepet.  Az új sorozat a Csak szex és más semmi alkotóinak műve, azt járja végig, hogyan folytatódhatott volna a love story a Schell Judit és Csányi Sándor által alakított karakterek között.

Dobó Kata hasonmásával indít új sorozatot a köztévé

Az alkotók talán azért választottak egy Dobó Katához hasonlító lányt a sorozathoz, mert a színésznőn kívül szinte minden régi szereplő vállalta a forgatást. Mikecz Estilla nem hiszi, hogy szempont lett volna, hogy hasonlítson Dobó Katára, és nem is érzi úgy, hogy a vörös hajukon kívül van közös a kinézetükben. „Nagyon megtisztelő, ha Dobó Katához hasonlítanak, hiszen ő gyönyörű nő, de nem értek egyet vele, hogy hasonlítanánk, csak azért, mert vörös a hajunk. A castingon sem hiszem, hogy felmerült volna, hogy Kata helyére keresnek hozzá hasonló színésznőt” – mondta a lapnak Mikes Estilla, aki rövid ideig a Barátok köztben is játszott.

A sorozata Duna Televízióban lesz látható vasárnap esténként.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus