Sztárok

Nádai Anikó teljesen elhagyta magát a szülés óta

Legalábbis ő így érzi, és ezt a közösségi oldalon tudatta követőivel.

Nádai Anikó nyáron adott életet kisfiának, Patriknak, akivel hatalmas a szerelem. A szülés után lapos hasat villantó Nádai Anikó most úgy döntött, bevallja, hogy nem mindig fenékig tejfel az élet kismamaként. Ezzel az volt a nemrég kórházba rohanó anyuka célja, hogy őszintén beszéljen problémájáról és ennek a nehéz időszaknak az öröméről is.

“Rengeteg dolog miatt van lelkiismeret-furdalásom: nem törődöm magammal, egészségtelen életmód: sajnos nincs időm és bevallom, lusta is vagyok. Nem járok edzeni, mint ahogy terveztem. Napközben próbálok rendet tartani, esetleg főzni, de másra már nincs energiám a gyerek mellett. Sokszor csak mamuszban ülök itthon és a kis köntösömben. Kiábrándító látványt nyújthatok. Mindemellett csak 3-4 óra magasságában jutok el odáig, hogy valami gyorskaját »reggelizzek«…”

Patrik és az első havazás ☺️❤️❄️????

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. január 6.

Mint Nádai Anikó mondja, cuki kisfia mellett az teszi őt igazán boldoggá, és az kapcsolja ki, ha néhány percet a telefonját nyomkodva tölthet. Ráadásul rohamosan hullik a haja, ami pedig kétségbeejti.

“Ami kikapcsol: Ha 5 percre leülhetek és játszhatok valami idióta játékkal a telefonomon. Építhetem a virtuális farmom, esetleg képes vagyok 5 szónál többet megtalálni a szókeresőben. Ez aztán a nagy dicsőség… Ami elszomorít: Elkezdett hullani a hajam. Ez igen látványos az amúgy is kevés mennyiségből. Előre félek a következő hajmosástól vagy attól, hogy egyik reggel felébredek és ottmarad mind a párnán.”

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!!! Nekünk az idei év a legnagyobb csodát tartogatta! 2015 a legjobb évünk volt! Hajrá 2016!!! ????????????????

Közzétette: Nádai Anikó – 2015. december 31.

Ami azonban boldoggá teszi, az párja és édesanyja rengeteg szeretete és segítsége, amit nyújtanak. Nádai Anikó párja ugyanis van, hogy felkel éjszaka Patrikhoz, sokszor fürdeti és szeretgeti, amivel néhány órára sokszor leveszi az egykori Való Világ-szereplő válláról a terhet.

“Csodás apa! Anyukám leírhatatlan szeretete az unokája iránt. Ha szép az idő, ha együtt lehetünk. Ha a barátaim meglátogatnak, ha átmehetek a szomszédba egy jó kávéra. Ezek azok a dolgok, ami miatt képes vagyok újult energiával és pozitívan elkezdeni egy újabb napot.”

Patrik nem bírta a kiképzést ????☺️????????

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. január 1.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top