Elásott holttestet találtak Lagzi Lajcsi birtokánál

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy fiatal nő holttestére bukkantak az előzetesben lévő Lagzi Lajcsi birtoka melletti szántásban.
2016. 01. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Borsnak egy helybéli mesélt a történtekről. „A falu­siak több mindent mondanak: vagy kutya ásta ki, vagy va­dászok ta­lálták meg, de az biztos, hogy valaki bűncselekményt követett el, mert eltemette ide azt a szerencsétlen fiatal nőt” – kezdte a falu egyik lakója, aki véletlenül lett szem- és fültanúja az esetnek. „December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész” – mondta a lapnak a szemtanú.

Lagzi Lajcsi családja a lap munkatársától értesültek az esetről. Ügyvédjükön keresztül annyit mondtak, nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre töltik a mindennapjaikat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-Főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy emberölés bűntett elkövetése miatt indítottak nyomozást 2015 december 30-án. Ugyanis egy állampolgári bejelentést követően Mocsa külterületén, a szántóföldön egy ismeretlen női holttestet találtak a rendőrök. Az asszony halálának körülményeit még vizsgálják. A nőt a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt kereste.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus