Sztárok

Pataky Attilát infarktusgyanúval vitték kórházba

Alig másfél hete hagyta el a kórházat, ráadásul azt hitte, hogy a szilvesztert is egy festői kastélyszállóban ünnepelheti kedvesével.

Nem volt könnyű Pataky Attila és kedvese elmúlt néhány hónapja. Nem elég, hogy Pataky Attila egy veszélyes vírust is elkapott, kedvesének nevelőapja is elhunyt nemrég. Pataky Attila élete pedig hajszálon függött, mikor súlyos fertőzése után végre hazamehetett, hetekkel ezelőtt úgy érezte infarktusa van, azonnal kórházba kellett szállítani – írja a Story magazin. 

“Ébredés után még semmi sem utalt arra, mi vár ránk. Vidáman reggeliztünk, aztán jött a baj. Attila szíve jelzett: légszomja támadt, és erős nyomást érzett a szíve körül. Annak idején az infarktusa előtt is ez volt, így rögtön tudta, hogy azonnal orvoshoz kell mennünk” – mondta Orsi, a zenész felesége, aki továbbra is nagyon aggódik Attila miatt. 

“Attila másfél hete jött ki a kórházból. A vérátömlesztést követően nehezen indult be az anyagcseréje, ezért három napig még itthon is infúziókat kapott. Most már lassan javul az állapota, de a január még biztos, hogy a pihenésről fog szólni.” 

Pataky Attilát infarktusgyanúval vitték kórházba

Ugyan kiengedték már a kórházból Pataky Attilát, azonban hogy ismét ereje teljében legyen és semmilyen veszély ne fenyegesse, újra meg kell műteni a szívével.

Az orvosok nem átlagos betegként kezelik Attilát, mert nyolc értágító stent (szívkatéterezés során behelyezett, kis méretű fémháló – a szerk.) van a szívében. Ezért aztán minden beavatkozásnál körültekintőbbnek kell lenniük. Mióta kijött a kórházból, folyamatosan nézik a hemoglobinszintjét, mert rengeteg vérre volt szüksége a vérátömlesztés során. Bízik benne, hogy nem kell áttenni a január 15-ei műtétet egy későbbi időpontra. Attila is nagyon szeretne már túlesni rajta.

Pataky Attilát infarktusgyanúval vitték kórházba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top