Sztárok

Az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja Kulcsár Edina új szerelme

Úgy tűnik, Kulcsár Edinára ismét rátalált a szerelem. Az Éjjel-Nappal Budapest Kristófját alakító Törőcsik Dániel mellett találta meg a boldogságot – írja a Bors.

Kulcsár Edina tavaly novemberben zárta le hatéves kapcsolatát egykori vőlegényével. A szakítás után a szépségkirálynő a dédnagymamájához költözött, és az elválás okozta fájdalom enyhítésére még egy pszichológust is felkeresett. Most úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. Választottja pedig nem más, mint az Éjjel-Nappal Budapest Gaál Kristófját alakító Törőcsik Dániel. A Bors úgy tudja, a fiú már december óta udvarol az exéről kipakoló Kulcsár Edinának, és Dani szülinapját is közösen ünnepelték egy házibuliban.

“Régóta ismerjük egymást Danival. Korábban túlságosan nyíltan beszéltem a kapcsolatomról, így ebből tanulva most nem szeretnék beszélni erről. Egy baráti társaságba járunk” – mondta szűkszavúan a merészen szexi Kulcsár Edina.

Az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja Kulcsár Edina új szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top