Sztárok

Cameron Diaz már egy éve házas – micsoda meglepetés!

Cameron Diaz 43 éves, és immár egy éve férjnél van, sőt azt mondják, minden a legnagyobb rendben odahaza. Lassan jöhet a baba is. Pedig a színésznő előéletét ismerve nem sokan fogadtak volna arra, hogy ez így alakul majd.

Cameron Diaz tavaly január 5-én mindössze hét hónapos együttélést követően és 17 nappal az után, hogy megkérte a kezét, egy meghitt lagzi keretében hivatalosan a felesége lett Benji Maddennek. A színésznő enyhén szólva is kaotikus magánéletén éveken át csámcsogtak a lapok (akadt bőven miről beszélni), ő maga pedig azt nyilatkozta, hogy a “házasság halott intézmény”, ami “nem fér bele a világunkba”. Akkor mégis miért mondott igent a lánykérésre?

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

Szingli maradt volna egy életen át

Diaz huszonkét évesen kapta meg a Jim Carrey nevével fémjelzett Maszk női főszerepét, és pillanatok alatt világhírű lett. Nem meglepő, hiszen gyönyörű, játékos arca van, amit szeret a kamera: rideg dívává, vagy éppen hebrencs csajszivá is sminkelhető – és mindkét karaktert képes eljátszani.

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!
Cameron Diaz a Maszkban 1994-ben

Diazt elég fiatalon kapta el a hírnév: színésznőként a kritikusok imádták, a rajongók pedig a magánéletéről is fecseghettek – alig telt el úgy hét, hogy ne szerepelt volna valamelyik nagy példányszámú bulvármagazin címlapján, ahonnan vagy a pasiügyei köszöntek vissza, vagy a Drew Barrymore-ral közös éppen aktuális dorbézolása.

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

A két színésznő egyébként a Charlie angyalai 1999-es forgatásán barátkozott össze, és ahogy egyszer írták, “rocksztárként mulatnak”, ami két harminc körüli nő italozási szokásait tekintve nem a leginkább megnyerő hasonlat – persze attól függ, honnan nézzük. Diaz például három évig járt Matt Dillonnal, aki (többek közt azt is) szerette benne, hogy reggelig lehetett vele kocsmázni. De a Dillonnal tartó románcnak vége lett, amit rövidebb-hosszabb kapcsolatok követtek.

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!
Matt Dillonnal 1996-ban

A sorban ott volt az ötgyerekes Jude Law, Jared Leto és még a Diaznál nyolc évvel fiatalabb, manapság a kisfiát puszilgató Justin Timberlake is, akivel ugyan egy ideig rendben ment minden, majd vagy azért kerültek címlapra, mert Diaz (állítólag) megcsalta az énekest, vagy azért, mert felröppent a pletyka: a popsztár Scarlett Johanssonnal lép félre. De ennek a kapcsolatnak is vége lett: Timberlake után Alex Rodriguez baseballjátékos következett, de 2011-ben vele is szakítottak, és pasifronton elérkezett a 

néma

csend…

…inkább a barátnő, azaz Drew Barrymore házasságával és gyerekei születésével voltak tele a lapok, és azzal, hogy Diaz mennyire szereti velük tölteni az időt.

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!
Justin Timberlake oldalán 2011-ben

Ebből nem lesz herceg fehér lovon

Diaz nyilvánvalóan hozzászokott, hogy a férfiak le nem szállnak róla, de miután Rodriguezzel szakítottak, elmúltak a randiajánlatok. Egyszer-egyszer nyilatkozott, de ha arról kérdezték, akar-e családot, gyereket, akkor kitért a válaszadás alól. Maximum azt hajtogatta, hogy a “házasság halott intézmény”. Na persze azóta nyilván megváltozott a véleménye, és mindezt csak a magány mondatta vele, de akkor tényleg nem úgy tűnt, mint aki férfira vágyik, hiszen pasizás helyett elfoglalta magát: sokat forgatott, és kötetet adott ki A test könyve címen, melyben a saját táplálkozási és sportolási szokásairól írt… de fiú nem volt a láthatáron. Sehol sem…

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

Meglett a kerítő

Diaz régi barátnője, az egykor rémesen balhés életet élő Nicole Richie még 2014 tavaszán eldöntötte: szerez egy pasast a színésznőnek. Richie immár 8 éve él együtt és két gyereket nevel a Good Charlotte énekesével, Joel Maddennel, akinek akkortájt az ikertestvére, Benji Madden éppen szabad volt – és össze is hozta őt a magányos barátnővel. 

A zenész hamar belopta magát Diaz szívébe, és alig pár héttel azután, hogy először randevúztak, már át is hordta a holmiját a színésznő Beverly Hills-i házába. “Ááá, ennek pont olyan tempóban lesz vége, mint ahogy összejöttek” – összegezhetnénk a színésznő “jóakaróinak” mondandóját, akik nem ok nélkül számoltak előre a szakítással. De a cáfolat megérkezett… úgy tűnik, a két különc alak a másikban végre megtalálta a párját.

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

A vérmérséklet még mindig forrásponton

Aki csak ismeri, állítja, Cameron Diaz roppant vehemens, szenvedélyes nő, aki általában megy a saját feje után, és aligha érdekli, hogy mások mit mondanak neki. A házasságát megelőző hónapokról számos rosszindulatú pletyka látott napvilágot, de vagy nem foglalkozott velük, vagy egyszerű közleményben tudatta a sajtóval: minden a legnagyobb rendben odahaza. Annyira rendben, hogy Madden alig hét hónap után megkérte a kezét, amire ő rábólintott, majd spontán szertartással, tizenhét nappal később össze is házasodtak. Diaz esküvője viszont katasztrofálisan indult

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

De még ha katasztrofálisan is indult, szerencsére romantikusan folytatódott, és a házasok a mai napig még csak nem is vitatkoztak. “Cameron lenyugodott Benji mellett – magyarázta egy bennfentes. – Szinte hihetetlen…” A színésznő persze azóta is járt már címlapokon, például így: 

Cameron Diaz részegen villantott

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

Vagy így: 

Cameron Diaz terhes, és a hasát takargatja

De arról szó sem esett, hogy a kapcsolatával bármi zűr lenne, sőt! A házassági évfordulón a páros New Yorkba látogatott, ahol végig kettesben múlatták az időt, leszámítva egy estét, amikor a színésznő Drew Barrymore-ral és Gwyneth Paltrow-val vacsorázott. Szokásos csajos este – mondták. Ezek után visszatértek Los Angelesbe, ahol már a reptéren zaklatták őket a fotósok. De mit számít mindez. Diaz anno ha kellett, még rájuk is kiabált, most pedig a férje mellett, nyugodtan álldogálva várta a taxiját.

Már csak egy kérdés van…

A színésznő az utóbbi másfél évben tulajdonképpen folyamatosan rácáfol a múltjára. Ahelyett, hogy arról írnának, a házassága romokban hever, inkább teljesen hétköznapi, szerelmes frigyben tengeti napjait, ami még innen az óceán túlsó feléről is meglepőnek tűnik. Értjük, hogy két évvel ezelőtt elmondta, miért nem szül gyereket, de azóta meg is változhatott a véleménye. A barátnői azt mondják, hogy Diaz roppant jól elvan a gyerekekkel, és biztosak benne, hogy most, hogy végre megtalálta az igaz szerelmet, lassan érkezhet a baba is. Kétségtelen, hogy 43 évesen egy nő már nem olyan könnyedén esik teherbe, mint huszonkét évesen, de nem ő lesz az első a világon, akinek sikerülhet, és abban végre biztos lehet, hogy Benji személyében megtalálta a társát, akivel fel is nevelheti a kicsit. 

Cameron Diaz már egy éve házas - micsoda meglepetés!

Árulkodó jel, hogy készülhetnek a babára, hiszen az eddigi évekkel ellentétben, amikor Diaz évi három-négy filmet is forgatott, idén egy szerepet sem vállalt. Meglátjuk, mit hoz a 2016-os év, és biztosak lehetünk benne, hogy érdekes hírek érkeznek még a Diaz–Madden-páros környékéről… kivárjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top