Sztárok

Kulcsár Edina kipakolt exéről

Épphogy csak némi morzsát hintett, de a lényeg, hogy úgy tűnik, nem maradtak jó viszonyban.

Az Aktív műsorvezetője, Kulcsár Edina kipakolt exéről a közösségi oldalon. Mint azt a nemrég ismét szingli Kulcsár Edina egy számára kedveskedő kommentre írta, nincs túl jó viszonyban exével, noha örül – ebben persze némi irónia is megbújik –, hogy újra rátalált a férfire a szerelem, ettől függetlenül nem tartja szép dolognak, hogy éppen születésnapján posztolta Máté az első közös fotót új barátnőjével. Kulcsár Edina a 2014-es Miss World második helyezettje azt is kifejtette, hogy a férfiak 95 százaléka szavahihetetlen.

“Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! 
Erről is hallottam, de a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket!  
Igazából ez az ő dolguk, engem nem érdekel! Örülök hogy Mátéra ismét rátalált a szerelem, vagy ki tudja mi!
Igazából én átlátom az egészet, de nem fogom kifejteni mert a sajtó ezekből táplálkozik… És nem ér az egész ennyit! 
Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk.”

A manapság egyre merészebben extradögös Kulcsár Edina tehát igyekszik túltenni magát a hatalmas fájdalmon, amit egykori szerelme elvesztése okozott, de mint ahogy azt ő is írta, ez nyilván nem most lesz, hiszen jelenleg nem is szeretne közel engedni magához senkit. 

Mindezt Kulcsár Edina egy a sminkelésről és arcápolásról szóló posztja alatt fejtette ki, ahol egyébként fontosnak tartotta azt is megemlíteni, hogy pihentetni kell a bőrt a rengeteg smink és krém miatt, ezért tesz közzé sok olyan fotót, ahol nincs rajta smink. 

Egy olyan kérdést kaptam tegnap, hogy van e valami különösebb oka annak, hogy mostanában nem festem ki magam. ????????Ennek…

Szerző: Edina Kulcsar2016. január 3.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top