2017. 08. 18. Ilona

Százmilliót követel Czeizel Endre fiatal szerelme

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Tovább gyűrűzik a botrány Czeizel Endre hagyatéka körül...
2016. 01. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mint mi is megírtuk, Czeizel Endrének három nagykorú gyereke után mesterséges úton született még két házasságon kívüli gyereke fiatal szerelmétől. A család egy része azt állítja, a tudós spermáját jogtalanul használták fel. Emiatt botrány tört ki Czeizel Endre hagyatéka körül. A család közokirat-hamisításért tett feljelentést. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Százmilliót követel Czeizel Endre fiatal szerelme

A Blikk most azt is megtudta, hogy a fiatal nő 100 millió forintot követel Czeizel Endre hagyatékából, ez pedig tovább szította az indulatokat. „Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta. Sajnos sok mindenkinek okozott fájdalmat azzal, hogy bevallotta az évek óta tartó kapcsolatát” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy.  A család néhány tagja kijelentette: nem fogják hagyni, hogy kisemmizzék őket. Minden törvényes eszközzel fel fognak lépni ellene.

„Álláspontunk szerint ügyfelem nem követett el semmilyen bűncselekményt. Ha a hatóság gyanúsítottként hallgatná ki a hölgyet, úgy ott a jegyzőkönyvben feltárjuk az ügyben az álláspontunkat” – nyilatkozta dr. Lichy József, a fiatal nő ügyvédje.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus