Sztárok

Százmilliót követel Czeizel Endre fiatal szerelme

Tovább gyűrűzik a botrány Czeizel Endre hagyatéka körül...

Mint mi is megírtuk, Czeizel Endrének három nagykorú gyereke után mesterséges úton született még két házasságon kívüli gyereke fiatal szerelmétől. A család egy része azt állítja, a tudós spermáját jogtalanul használták fel. Emiatt botrány tört ki Czeizel Endre hagyatéka körül. A család közokirat-hamisításért tett feljelentést. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Százmilliót követel Czeizel Endre fiatal szerelme

A Blikk most azt is megtudta, hogy a fiatal nő 100 millió forintot követel Czeizel Endre hagyatékából, ez pedig tovább szította az indulatokat. “Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta. Sajnos sok mindenkinek okozott fájdalmat azzal, hogy bevallotta az évek óta tartó kapcsolatát” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy.  A család néhány tagja kijelentette: nem fogják hagyni, hogy kisemmizzék őket. Minden törvényes eszközzel fel fognak lépni ellene.

“Álláspontunk szerint ügyfelem nem követett el semmilyen bűncselekményt. Ha a hatóság gyanúsítottként hallgatná ki a hölgyet, úgy ott a jegyzőkönyvben feltárjuk az ügyben az álláspontunkat” – nyilatkozta dr. Lichy József, a fiatal nő ügyvédje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top