Csűrös Karola: Így lettem én nagyon szerelmes

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Csűrös Karola minden apró titkot elárult arról az éjszakáról, amikor szerelemre lobbant Horváth Ádám rendezővel.
Írta: | 2016. 01. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A nemrég születésnapját ünneplő Csűrös Karola és a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám többek között szerelmükről is beszéltek az RTL Klub XXI. század című műsorában. Csűrös Karola és párja kapcsolata nem volt épp zökkenőmentes a kezdet kezdetén. Mikor először találkoztak, és érezték, hogy mindketten túlságosan megkedvelték a másikat, szinte egy csapásra, Horváth Ádám még nős volt.

„Első este elmentem színházba, ahol főszerepben Csűrös Karola volt, akit nem ismertem. Aztán aznap megismertem. A többit mesélje el ő” – mondta Horváth Ádám, akinek jelenlegi felesége is kendőzetlenül mesélt kapcsolatuk indulásáról.

Csűrös Karola: Így lettem én nagyon szerelmes

„Azt kérdeztem, ki ez a nagyképű alak. Mondták, hogy tévérendező, lejött megnézni a várost. Közvetíteni fog. Beült az első sorba és olyan nagyképű volt. Néztem rá, és gondoltam, ha már ilyen nagyképű vagy… na, az első felvonás végén már rendesen tapsolt. Elintéztem – mosolygott –, kicsit tettem-vettem magam neki. És akkor első éjszaka sétáltunk, és irtó jópofa volt, mert egész Győrben áramszünet volt. Sétáltunk-sétáltunk és ő másnap hazament. Három évig nem találkoztunk” – árulta el a színésznő, akit három évvel később már Budapesten talált meg a közismert rendező.

„A Zenélő órák című sorozat, 50-es sorozat volt, amiben voltak versbetétek, oda hívtam el Karolát. Akkor én már különköltöztem, és szerelemre fakadtunk, ’63 óta élünk együtt” – mesélte Horváth Ádám, aki kalandos életútjáról még többet árul el ma este, 22:25-kor az RTL Klubon.

Csűrös Karola: Így lettem én nagyon szerelmes
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus