Sztárok

Bódi Sylvi imád vaskos fákat ölelgetni, persze ezt is szexin

A szörfkirálynő most épp baobabfákat talált, és nagyon megszeretgette őket.

Amellett, hogy Bódi Sylvi extradögösen integet repülőknek azt szeretjük még benne, hogy fantasztikus elánnal tud rácsodálkozni a természet gyönyörűségeire. A dekoltázsban cangázó Bódi Sylvi ugyanis épp egy baobabfa-“erdőben” járt, amit saját bevallása szerint már nagyon rég meg szeretett volna nézni és ölelgetni magának. A csodabogyókért is rajongó, sellőnek állt modell ugyanis teljesen meditatív hangulatba kerül a rengeteg varázslatos fa között, amiket gyorsan meg is szeretgetett.

“Az Élet Fájának is szokták nevezni. (…) Nagyon szeretek fákat átölelni és érezni azt a különösen megnyugtató energiát, melyet árasztanak magukból. A földet és az eget kötik össze.
Ezek a nagy fák több száz évesek, szavakkal leírhatatlan az az energia, melyet magukból árasztottak miközben átöleltem őket. Igazi meditáció volt” – írta közösségi oldalán Bódi Sylvi.

A szuperszexi sellő, a szörfös Bódi Sylvi egyébként most egy lemúrnak, vagyis egy cuki majomnak is a szerelmese. #tökédes

Én is lemúr vagyok ám! Csak egy kicsit kisebb. :))I am a lemur as well, just a bit smaller. :))

Szerző: Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)2016. január 4.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top