Sztárok

Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellen

Rékasi Károlynál betelt a pohár, védelmet kér Pikai Gerda volt férje ellen – írja a Bors.

Pikali Gerda volt férje többször is balhézott a közösségi oldalán Rékasi Károly miatt. Karácsony után azt nehezményezte, hogy állítólag nem beszélhetett a gyerekeivel, egy későbbi posztban pedig Rékasi Károly lányát, Esztert próbálta lejáratni.

“Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább… Felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz, és igaza van” – mondta el Rékasi Károly a Borsnak.

A lap kíváncsi volt a volt férj, Cs. Gáza véleményére is, de lapzártáig nem kaptak tőle választ.

Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top