Sztárok

Curtis vállalja a felelősséget a balesetért, amit ittasan okozott

Curtis elmondta, valóban ivott a baleset előtt, vállalja a felelősséget a történtekért

Mint mi is megírtuk, az új év első napján Curtis ittasan szenvedett balesetet, autóval egy villanyoszlopnak csapódott Budakalászon. Szerencsére senki sem sérült meg. A kiérkező rendőrök megfújatták vele a szondát, ami elszíneződött.

“A rendőrök kijöttek helyszínelni, én pedig készséges voltam. Mindenféle gyakorlatot csináltattak velem, ami ilyen esetben szokás; meg kellett fognom az orromat, és vért is vettek, de arról még nem jött meg az eredmény, úgyhogy erről nem tudok mit mondani” – mondta el Curtis, aki a Facebookon is írt az esetről. Elmondása szerint ivott szilveszter éjjel, de éppen ezért nem ült kocsiba, január 1-én ment érte, akkor történt a baleset. “Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam…” – írta Curtis.

Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem elkezdeni az új évet… Biztos sokan hallottátok, hogy január elsején balesetem…

Szerző: Curtis2016. január 3.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top