Sztárok

Zámbó Jimmy fia a tévéből értesült apja tragédiájáról

Zámbó Jimmy éppen 15 évvel ezelőtt, tisztázatlan körülmények közt halt meg. Fia, Krisztián így emlékszik a borzalmas estére.

Zámbó Jimmy soha nem fakuló legendája halálának 15. évfordulóján is felkavarja néhányakban a borzalmas estét, mikor kiderült, hogy a Király tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett házukban, és meghalt. Zámbó Jimmy dalával emlékezett apjára Zámbó Krisztán. A Borsnak mesélte el az aznap éjszaka átélt borzalmakat. Az ifjú zenész épp az akkori barátnőjénél aludt, mikor szóltak neki, hogy kapcsolja be a televíziót, mert tragédia történt.

“Így tudtam meg, mi történt. Azonnal rohantam a kórházba. Azóta nem kapcsolom be a tévét másodikán, és senki nem kapcsolhatja be a közelemben” – mondta a gyászoló Zámbó Krisztán, majd gyorsan hozzátette: nagy fogadalommal vág neki az új évnek.

“Nem szeretném elárulni, hogy milyen ígéretet tettem magamnak, de ez az év a szeretet jegyében fog eltelni. A világ legjobb apukája volt, és ezt szeretném tovább­adni. Zsuzsival a családalapításra koncentrálunk, szeretnénk, ha minél előbb megtörténne a csoda. Igyekszem lelkileg és mentálisan is felkészülni az apaszerepre. Szeretném továbbadni mindazt, amit én kaptam az édesapámtól”  – mesélte az örömhírt Zámbó Krisztián.  

Zámbó Jimmy fia a tévéből értesült apja tragédiájáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top