Sztárok

Mark Zuckerberg cuki kislányával szilveszterezett

Mark Zuckerberg és családja megint elképesztően édes fotót posztoltak, most az új év üdvözletére.

Tették ezt csakúgy, mint korábban már számos alkalommal, mióta házasok és Mark Zuckerberg kislányának születése óta szerencsére egyre többször. A facebook atyja szerencsére nem rejtegeti a kislányát, sőt előszeretettel posztolnak családi fotókat. Legutóbb például jedinek öltöztette Mark Zuckerberg a kicsit a Star Wars-őrület miatt, akkor is majdnem megzabáltuk, de most édesapja óvó karjában nézeget, és mosolyog édesanyjára.

A kislány, Max Chan Zuckerberg egyébként nemrég kapott egy megható levelet édesapjától, Mark Zuckerbergtől és édesanyjától, melyben bejelentik, hogy a tulajdonukban lévő Facebook-részvények 99 százalékát jótékony célra adományozzák. Mindezt az “emberiség előrelépése” érdekében teszik. Az ötlet pedig hálájuk jeléül fogalmazódott meg, mert többszöri vetélés után tavaly végre megkapták a legnagyobb áldást, kislányukat. 

Itt pedig az új év, 2016 első hivatalos fotója a csöppségről.

I hope your 2016 is happy, healthy and productive.As the world faces new challenges and opportunities, may we all find the courage to keep making progress and making all our days count.

Szerző: Mark Zuckerberg2016. január 1.

 Itt pedig Mark Zuckerberg jelezte, hogy nem a véletlenre játszik, Max máris kvantumfizikát tanul.

My next book for A Year of Books is Quantum Physics for Babies!Just kidding. It's actually World Order by Henry…

Szerző: Mark Zuckerberg2015. december 10.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top