Sztárok

Hollywood új álompárja: Jennifer Garner és Patrick Dempsey

Titokban találkozgat Jennifer Garner és Patrick Dempsey, és amikor éppen nincsenek együtt, folyamatosan üzengetnek egymásnak. Úgy tűnik, a két, idén elvált színész ismét boldog – ezt állítja több magazin egybehangzóan.

Három gyerekük van, és próbálták menteni a házasságukat, de Jennifer Garner tíz év után elvált Ben Afflecktől, mivel Afflecknek viszonya volt a gyerekei dadusával, amit Garner – érthető módon – nem tolerált.

Jennifer Garner és Patrick Dempsey titokban járnak

Patrick Dempsey tizenöt év után vált el Jillian Finktől, januárban adták be a válókeresetet – nekik is három gyerekük van. A Grace Klinika sztárja akkor elmondta, hogy nem vágyik újabb kapcsolatra, előbb szeretne rendet tenni a saját fejében. Most éppen úgy tűnik, hogy időközben nagyon is rendet tett…

Jennifer Garner és Patrick Dempsey titokban járnak

A Daily Mail, a Star és az OK! magazin információi szerint Jennifer Garner hónapokkal ezelőtt megkereste Patrick Dempsey-t, hogy igyanak egy kávét, és a szikra azonnal fellobbant köztük.

Hollywood új álompárja: Jennifer Garner és Patrick Dempsey

“Évek óta barátok, mi sem természetesebb annál, hogy összefutnak. De most előbújt köztük a vonzalom, hogy mindketten egyedülállóként érkeztek a randira.”

A bennfentes szerint Dempsey és Garner azóta többször is találkoztak titokban, és állandóan üzengetnek egymásnak. 

“Régóta működik köztük a kémia. Attól a pillanattól kezdve, hogy a Valentin-nap forgatásán még hat évvel ezelőtt megismerkedtek.”

Hollywood új álompárja: Jennifer Garner és Patrick Dempsey

A lap szerint a szerelmesek nemrég egy teljes hétvégét töltöttek együtt, és azt írják, hogy Dempsey a tenyerén hordozza Garnert, ami üdítő lehet számára azok után, hogy a férje megcsalta. Már csak az a kérdés, hogy mikor hozzák nyilvánosságra a kapcsolatukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top