Sztárok

A Konyhafőnök junior sztárjai vezetik szilveszterkor az RTL Klub híradóját

A Konyhafőnök Junior legjobb beszélőkével bíró fiataljai is szerepet kapnak az RTL Híradó december 31-ei adásában.

Stiefvater Leni és Erdélyi Kristóf, a Konyhafőnök junior szakácsai Erős Antónia, illetve Szellő István székét foglalják el, Ács Csaba pedig az időjárás-jelentést veszi át Véber Istvántól a szilveszteri adásban.

A Konyhafőnök junior sztárjai vezetik Szilveszterkor az RTL Klub híradót

Mindhárman lelkesen készülnek a műsorvezetésre, már a stúdiókat is bejárták. Csaba sokat gyakorolt a kamera előtt, hogy minél jobb legyen. Nem lesz könnyű dolga, mivel nem előre megírt szöveget olvas fel, hanem saját időjárás-jelentést improvizál a képernyőn. “A végeredmény szerintem egész jó lett, de Véber Istvánnak nem kell félnie attól, hogy a helyére állok. Inkább maradok a fakanálnál” – mondta nevetve az újdonsült időjárás-jelentő.

Leni és Kristóf nemcsak a hírolvasásban jeleskedik majd, maguk válogatják ki a szilveszteri híreket, tehát a szerkesztői munkából is alaposan kiveszik a részüket.

Hogy miként készült Leni, Kristóf és Csaba a holnap esti szilveszteri Híradóra, kiderül a ma esti Fókuszból, a végeredmény pedig maga a december 31-ei adás lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top