Sztárok

Ábel Anita: mindenem meg lesz plasztikáztatva

Ábel Anita nem tudja plasztika nélkül elképzelni a jövőjét. Erről a Heti Hetes szilveszteri különkiadásában beszélt, amit a nézők december 31-én láthatnak majd.

Nemcsak derűs pillanatokra számíthatnak a Heti Hetes nézői december 31-én, hanem egy igazán rendkívüli adásra is. Ezúttal ugyanis 2045-ből jelentkezik a kissé “megöregedett” hét nagyágyú, vagyis: Ábel Anita, Kern András, Gálvölgyi János, Hajdú Steve, Para-Kovács Imre, Farkasházy Tivadar és Jáksó LászlóA “hetek” ezúttal nemcsak az aktuális közéleti történéseket vesézik majd ki, de azon is eltöprengenek, milyen lesz majd 2045-ből visszatekinteni 2015-re.

“Mivel ez a rendkívüli adás bizonyos mértékben egyfajta szerepjáték is, ezért arra törekedtünk, hogy többségben legyenek a színészek. Egy laza, oldott, bolondozástól sem mentes adásra készülünk” – emelte a ki a műsor főszerkesztője, Ónodi György. A Heti Hetes szilveszteri különkiadását december 31-én, 21:30-tól követhetik nyomon a nézők, az RTLII-n.

Az adásból pedig egy kis ízelítő, ahol az ultradögös Ábel Anita elképesztő vallomását is hallhatják a nézők.

“Úgy képzelem, hogy ennyi idősen már mindenem meg lesz plasztikáztatva!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top