Sztárok

Barátnője ruhájában ment férjhez Görög Zita – fotó

A TV2 műsorvezetője ötödik eljegyzését váltotta végül házasságra, ráadásul egy mesebeli szigeten mondták ki párjával az igent.

Görög Zita és párja végre összeházasodtak! A rövid hajjal is bombázó Görög Zita néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy szerelme, Koltay Tamás eljegyezte. Mint akkor azt a TV2 műsorvezetője elmondta, az sem érdekelte volna, ha egy függönykarikával kéri meg párja a kezét, lényeg a szerelem és az, hogy gyermekei is maximálisan elfogadják a kapcsolatukat. A több házasság elől kihátrált Görög Zita és Tamás egy csodaszép szigeten keltek egybe, ahol az “igen” szócskát is különleges módon mondták ki. 

“Nem kenyerem a hencegés, de nézzétek most el nekem! Tökéletes esküvőnk volt! Egy meseszép szigeten mondtuk ki az igent, ráadásul magyarul! A ruhámat barátnőm, Sármán Nóra tervezte” – írta közösségi oldalán Görög Zita, akinek elképesztően jól állt a tört fehér csipkés csoda. 

Mi egymást kértük Karácsonyra ❤Nem kenyerem a hencegés , de nézzétek most el nekem! Tökéletes esküvőnk volt! ????Egy…

Szerző: Görög Zita2015. december 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top