Sztárok

Kizárták A Dal egyik indulóját

Kizárták a Misztrál együttest A Dal tehetségkutató indulói közül. Helyettük Singh Viki száll versenybe.

A Misztrál együttes Reggeli reggae című versenydala helyett Singh Viki Katonák című száma szerepel majd A Dal 2016-os műsorsorozatában.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) bejelentése szerint a Misztrál együttes Reggeli reggae című versenydala 2015 nyarán már elhangzott a nyilvánosság előtt. A nevezési feltételek megsértése miatt az együttest kizárják a versenyből. Az Eurovíziós Dalfesztivál szabályzata szerint nem nevezhető a versenybe 2015. szeptember elseje előtt elhangzott dal.

Singh Viki indulhat a Misztrál helyett
Singh Viki indulhat a Misztrál helyett

A Misztrál kizárásának a TV2-n futó Megasztár 4-ben feltűnt, majd a 2014-es Rising Starban is szerepelt Singh Viki örülhet; az ő Katonák című dala került be A Dal 2016 műsorába.

Az első elődöntő 2016. január 23-án lesz, a döntő – három elődöntőt és két középdöntőt követően – február 27-én a Duna Televízióban lesz látható. Akkor derül ki, melyik dal és előadó képviseli Magyarországot a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top