Sztárok

Új műsort kap Szabó Zsófi

Hétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi!

Szabó Zsófival a Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők. A műsor minden hétköznap 17.30-tól jelentkezik az RTL Klub képernyőjén a legfrissebb sztárhírekkel. A nemzetközi trendeket követve a késő délutáni műsorsávban a szórakoztató-sztármagazin után hírműsor (Híradó) és infotainment (Fókusz) magazin látható majd 2016-tól a piacvezető kereskedelmi csatornán. Az RTL Klubon egyébként nem volt még olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthattak volna a nézők.

Új műsort kap Szabó Zsófi

“Régóta vártam erre a feladatra, és nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy minden hétköznap képernyőn lehetek. Teljesen testhezállónak érzem ezt a feladatot, hiszen számtalan sztárral találkozom a munkám során, érdekel a divat, a mindennapok pezsgése, így a lifestyle műsorok is közel állnak hozzám. Remélem, hogy a Gyertek át szombat este! és a Válótársak sikere után az új magazinműsorunkat is szeretni fogják a nézők” – mondta el Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Szabó Zsófit egyébként a napokban eljegyezte párja, ami az új műsora mellett még boldogabbá, teljesebbé tette őt. 

“Mintha az egész egy álom lenne, hiszen nem csak a magánéletemben van minden rendben, de azt érzem, szakmailag is a helyemen vagyok” – mondott néhány szót az eljegyzéséről a Blikknek. 

300 nap ❤️????

Szerző: Szabó Zsófi oldala2015. december 25.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top