Sztárok

Rubint Réka óriási örömhírről számolt be

Rubint Réka és családja az elmúlt napokban rengeteget aggódtak. A karácsony fényét egy szörnyű hír árnyékolta be, de szerencsére úgy tűnik, már minden rendben van.

Az elmúlt napokban Rubint Réka a közösségi oldalán osztotta meg a szörnyű hírt: kislánya, Lara lovának eltört a lába, ami egy ekkora állatnál akár végzetes is lehet. A formás idomaival férjét is mindig ámulatba ejtő Rubint Réka azonban nem esett kétségbe, összefogásra és pozitív energia küldésére kérte rajongóit, akik kommentjeikkel támogatták együttérzésükről a családot.

Forrás: facebook
Forrás: Facebook

Az elmúlt napok azonban mégis aggodalommal teltek. Mint azt azonban ma Schobert Norbi Facebook-oldalán elmondta, két utat ajánlottak fel az orvosok. Vagy megvárják, míg Lara lova, Herceg csontjai összeforrnak, ez esetben azonban fennállt a másik láb túlterhelésének veszélye, amibe szintén elpusztulhat, vagy megműtik, és 75 százalék az esélye, hogy életben marad a jószág.

A család végül a műtét mellett döntött, ma pedig arról számoltak be, hogy az operáció sikeres volt, így már Lara is és Herceg is jobban vannak.

“Tegnap este a 4,5 órás operációt végző professzornak és profi csapatának köszönhetően, sikerült az eltört csüdcsontot stabilizálni és így Herceg életét megmenteni. Az altatásból való ébredés, Lara hangjának varázsa »Megígértem, hogy itt leszek, amikor felébredsz!« életem egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata volt” – írta a korábban is pityergő Rubint Réka a Facebookon. 

Forrás: facebook
Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top