Sztárok

Zámbó Jimmy és Hajdú Péter egy fotón fanyalog

Hajdú Péter maga is meglepődött, hogy mit talált a fiók mélyén!

A tökéletesen karatézó Hajdú Péter még zsenge ifjúként pózolt egy fotón a Királlyal, Zámbó Jimmyvel. Ahogy a dalra fakadó Hajdú Péter sem jutott szóhoz a kép láttán, úgy nekünk is csak az jön le a fotóról, hogy nem szólt nekik senki, hogy épp “ott repül a kis madár”, mert egyikőjük sem villantott ezerdolcsis mosolyt. Sőt inkább elgondolkodó, kicsit fáradt és fanyalgó arcot vágnak a buliban…

Mindenesetre ha a Star Wars-rajongó Hajdú Péter nem is jut szóhoz, az egyik kommentelő megemlítette, hogy ő vezette az első emlékműsort Zámbó Jimmy halála után.

“Jimmy eltávozása után az első emlékműsort te vezetted Péter…”

Ráadásul Hajdú Péter posztja láttán a Jimmy-rajongók is azonnal odasereglettek a műsorvezető közösségi oldalára, és együttérzésüket fejezték ki a gyászoló családnak, valamint biztosították a nagyvilágot, hogy a Király sosem hal meg, míg a rajongók szívükben őrzik.

“Fájdalmas látni a »KIRÁLYT«. A szívünkben lesz örökké ő is szívből küldte a dalait nekünk. Lelkünket gyógyította. Nyugodjon békében!”

Azta, mit találtam☝????️????????????

Szerző: Hajdú Péter2015. december 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top