Sztárok

Vajna Tímea a kakadujával táncikál, ajándékból

Nagyon jókedvű posztokat osztott meg magáról Vajna Tímea a közösségi oldalán. A kakadujával táncol, akiről lerí, hogy imádja a mutatványt, mégis egy pillanatra úgy tűnt, mintha megtámadná gazdáját.

Az éjt nappallá téve melózó Vajna Tímea végre pihent egy kicsit, miután vége lett a botrányos Miss Universe 2015 világversenynek, és úgy döntött, hogy meglepi rajongóit, valamint “Patrícia kislányát” egy cuki kakadus videóval. A felvételen a menyasszonyi ruhában is fantasztikusan festő Vajna Tímea egy szürke pólóban táncikál, és madarát a kezén jobbra-balra csavargatva bírja rá, hogy ő is ropja vele együtt. Majd miután leteszi, egy óvatlan pillanatban az Andy Vajna által rég áhított kakadu felrepül és a filmügyi kormánybiztos feleségének nyakára száll, majd úgy folytatják a mutatványt. 

Patrícia kislányának és minden kakadu imádónak küldöm ezt a videót. ????????????

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala, 2015. december 26.

Ráadásul több videón keresztül. 

So what? Lets dance #kakadu #rozsakakdu #cocatoo

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

 Vajna Tímea egyébként egyszer már megjárta a kakadus felvételt, most Tatjana nem tisztelte meg annyira, mint múltkor. #mázli  

I send this video to my girlfriend's little daughter #kakadu #rozsakakadu #cocatoo #tatjana

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top