Sztárok

Tatár Csilla és a többiek: szülés után hamar visszatérő sztárok

Tatár Csilla hamarosan A Dal műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. Ördög Nóra, Czippán Anett és Lilu sem maradt évekig otthon a szülés után.

November 19-én Tatár Csilla makkegészséges fiút szült. A műsorvezető imádja csodaszép kisfiát, de azt is többször elmondta, hogy szenvedélyesen szereti a szakmáját, és tavaly is imádott az Eurovíziós Dalfesztiválon dolgozni. Nyilván ezért vállalta el a 2016-os műsorfolyamot is. Az adás január végén startol, tehát Tatár Csilla két hónappal a szülés után újra képernyőn lesz.

4 hét után ma először voltunk sétálni.:) A részidőnkön még van mit javítni, mert az öltözködés most még tovább tartott,…

Szerző: Tatár Csilla2015. december 16.

Tatár Csilla egy olyan műsorban vállalt munkát, mely hetente csak egy estés elfoglaltságot jelent. Bizonyára kap majd pár előítéletes megjegyzést az internetes fórumokon, de felesleges törődnie vele. Ettől ő még egy boldog kismama, és jó anyuka.

15 hónapos szívtipró!:) Meglátogatott engem és megbeszéltük, hogy Milánnal majd egy kicsit kèsőbb bandáznak!:)) #milanruben #zeno Mádai Vivien #biztosbaratoklesznek ☺✌

Szerző: Tatár Csilla2015. december 13.

Czippán Anett nem sokkal a szülés előtt búcsúzott el a képernyőtől, de alig pár hónappal később heti egyszer már kamera előtt állt az Aktív Extrában.

Czippán Anett öt év után, tavaly vált el férjétől, kisfiuk, Olivér 4 éves – nyári születésnapjára Anett impozáns meglepetést készített neki. A Mokka műsorvezetője sok időt tölt a fiával, de csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak, ezért is volt meglepő, amikor nemrégiben feltöltött egy képet a Facebook-oldalára, melyen a Mátrában szánkóztak.

Czippán Anettre egyébként válása óta rátalált a szerelem, párja egy TV2-es kollégája.

Utoljára 20 éve szánkóztam a Mátrában. Ugyanolyan élmény volt, de ehhez hozzájárult az is, hogy már a fiamat is hozhattam!

Szerző: Czippán Anett2015. november 30.

Lilu kisfia, Dávid augusztus 6-án volt hatéves. A műsorvezető a szülés után novemberben levezényelte a Dominónapot, majd visszatért a Reggelibe. Mindemellett állítja, olyan intenzív munkát még nem végzett, mint legutóbb, a Keresem a családom forgatásán. Lilu összesen  37 380 kilométert utazott a forgatások során, és örül, hogy most végre hátradőlhet egy kicsit. Fiát tudatosan távol tartja a nyilvánosságtól, és ugyan aktív a közösségi oldalakon, Dávidnak inkább a lábát, mint az arcát posztolja:

Jávorszarvas#alegédesebblábacska #napomcsillagomeletemholdja

Szerző: Lilu2015. július 10.

Nem is olyan régen, 2014-ben pedig Ördög Nóra mesélt arról, hogyan egyezteti össze a Rising Star műsorvezetését a magánéletével. A kis Vencel korán “tévésztár” lett, augusztusban született, és két és fél hónapos kisfiával a karjában már a tehetségkutatóra készült.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top