Sztárok

Jakupcsek Gabriella nem tudja, hogyan tovább

Jukupcsek Gabriellával a januári Ridikül forgatásának szünetében közölték, hogy jövőre már nem számítanak a munkájára a közmédiában...

A közmédia nemcsak Jakupcsek Gabriellát bocsátotta el, összesen nagyjából 120 embernek mondtak váratlanul búcsút karácsony előtt. Mindenkit megdöbbentettek az események.

“Két felvétel közt, teljes sminkben felhívtak egy megbeszélésre. Megbeszélés nem volt, a kezembe adtak egy papírt. A papíromon csoportos leépítésről volt szó. Szó nincs arról, hogy csak én, százhúsz ember leépítéséről. Nem volt komment, nem volt indoklás. Egyebet nem tudok mondani, csak kapkodom a fejem. A Ridikül és a Szeretlek, Magyarország! is nézettségi csúcsot döntött a csatornánál. Huszonhat adást csináltam meg havonta a fizetésemért, ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni. Tanácstalan vagyok. Beültem egy taxiba, és hazajöttem. Azóta ülök zavartan, és nem értem, hogy mi történt. Próbálom a gyerekeimnek elmagyarázni azt, amit magam sem értek. Ebben nincs rutinom, csak abban, hogy hogyan kell műsort készíteni. Nem tudom, miről szól ez a történet, a munkámról biztosan nem” – mondta a Borsnak Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriella nem tudja, hogyan tovább

A lap megkereste a Ridikül főszerkesztőjét, Varga Krisztát azzal kapcsolatban, hogy szerinte mi lesz Jakupcsek Gabriella és a műsor sorsa, de csak annyit mondott, semmiről sem tud, és jelenleg nem tud beszélni, mert külföldön tartózkodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top