Sztárok

Magyar sztárparádé a Star Wars premieren – 76 kép

Parádésra sikerült a Star Wars hazai premierje, ahová rengeteg sztár is meghívót kapott. Többek között Liptai Claudia, Tolvai Reni és Dobó Kata is a rajongók seregében volt.

Azt mondhatjuk, hogy a Star Wars Los Angeles-i bemutatóján sem volt annyi sztár, mint amennyi a hazai premiervetítésen.

Liptai Claudia a párjával, Pataki Ádámmal érkezett, és már elsőre meg lehetett mondani, hogy igazi Star Wars-rajongó, már ha ez Liptai Leia hercegnős fotójából nem derült volna ki.

Megnézem
Összes kép (1)

Dobó Kata és Anger Zsolt  is együtt érkezett a vetítésre, és láthatóan jól szórakoztak a beöltözött fogadóbizottsággal.

Megnézem
Összes kép (1)

Hajdú Péterék a gyerekeiket is elvitték a bemutatóra. Később a közösségi oldalukra kitett fotóhoz Sarka Kata ezt írta: “Dávidka életében először végigült egy mozifilmet, és imádta! Kedvence BB8, és Luke Skywalker! Köszönjük Cinema City Aréna! A Star Wars egyszerűen mindent visz!!!”

Megnézem
Összes kép (1)

Kiss Ramóna a közösségi oldalára Darth Vaderrel közös fotót posztolt, de nemcsak ebből látszott, hogy a Barátok közt színésznője mennyire lelkesedett a Star Warsért. 

Megnézem
Összes kép (1)

Majkáék otthon hagyták a kisfiukat, Mariánt. A szép kismamapocakos Dundika csak úgy ragyogott a bemutatón.

Tolvai Reni ezúttal Kállay-Saunders András nélkül érkezett a bemutatóra. A ruháját és a táskáját elnézve pedig akár szereplőnek is beállhatott volna a forgatásra. 

Megnézem
Összes kép (1)

Elképesztően jó formában van Varga Iza, de ez talán nem is meglepő, azt viszont nem gondoltuk róla, hogy igazi Star Wars-rajongó.

Megnézem
Összes kép (1)

Ada az ikreivel érkezett, Pataki Zita a párjával, Ábel Anita viszont egyedül, de kattints a galériára, és nézz meg további 44 képet, amely a premieren készült:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top